RAASTED B2B AGENTURER


RAASTED er agentur for enkelte af de mærker, vi forhandler.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på +45 4078 5598 eller sende mig en mail på mail@raasted.dk, hvis du er interesseret i at forhandle et af mine agenturer.

Venlig hilsen

Mette Mosgaard
RAASTED


Bjarni Sigurdsson – unikke, skulpturelle værker

Bjarni Sigurdsson er en islandsk keramiker, der fremstiller håndlavede kopper, skåle og vaser i forskellige former og størrelser – hver med et helt unikt udtryk. Bjarni Sigurdssons keramik nænner man ikke at pakke væk i et skab, det skal stå fremme på en hylde, til glæde for øjet.

Kunstværkerne af den islandske keramiker Bjarni Sigurdsson, er alle blevet lavet i hånden. Der findes ikke 2 ens og netop derfor er alle Bjarni Sigurdssons produkter unika og nummererede. Kunsthåndværket af Bjarni Sigurdsson er færdiggjort i en naturlig glasur, lavet af vulkansk aske i Eyjafjallajökulls udbrud og i et stort udvalg af forskellige glasurer.

Se produkter

Ceramic Japan – håndværksmæssige traditioner

Ceramic Japan blev etableret i 1973. Hver eneste kop, tallerken og fad er håndlavet unika og derfor varierer glasuren på hver eneste del.

Produktionen af Ceramic Japan foregår i byen Seto øst for Nagoya. Seto har en lang tradition for produktion af keramik og Ceramic Japan har helt fra starten benyttet sig af lokale designere og håndværksmæssig ekspertise i deres produktion.

Ceramic Japan har modtaget adskillige designpriser og er i dag en del af MOMA’s permanente udstilling.

Se produkter