RAASTED – Butik & B2B

Det rå møder det meget fine i den lille butik i Vester Strandgade. Her emmer det af årstidens friske blomster og veldrejet ler. Jeg forhandler bl.a. nøje udvalgt keramik fra store dele af verden, heriblandt Island, Japan, USA, England og Danmark.

Konceptet er at håndplukke spændende og lækre produkter, som passer stilmæssigt ind i det moderne, danske hjem.­ Jeg har især en passion for det rene, enkle udtryk. Produkter som både er godt design, ægte håndværk og bæredygtigt udført.

Især keramikken er i fokus hos RAASTED. Jeg er fascineret af lerets egenskaber og det smukke i, at hvert enkelt produkt er håndlavet og unikt, med små forskelle i form og glasur. Man kan sige, at kunsthåndværkerne jo har samme begyndelse i en klump ler, men at den først kommer til live i de kyndige hænder. Samme udgangspunkt med vidt forskelligt udfald. 

Mange af de kunsthåndværkere som leverer til RAASTED BUTIK og webshop er aktuelle her og nu – nogle af dem med keramik udstillet på både Louisiana og Museum of Modern Art i New York.

RAASTED B2B agenturer

RAASTED er også agentur for enkelte af de mærker, vi forhandler. Pt. har jeg agenturet på Bjarni Sigurdsson, 1616 Arita, Ceramic Japan og P.F. Candle Co. 

Du er altid velkommen til at kontakte mig på +45 4078 5598 eller sende mig en mail på mail@raasted.dk, hvis du er interesseret i at forhandle et af mine agenturer. 

Venlig hilsen

Mette Mosgaard
RAASTED

Læs mere om vores b2b agenturer

Bjarni Sigurdsson – den unikke

Bjarni Sigurdsson er en islandsk keramiker, der laver håndlavet kopper, skåle og vaser i forskellige former og størrelser, hver med et helt unikt udtryk.

Bjarni Sigurdsson produkter nænner man ikke at pakke væk i et skab, de skal stå fremme på en hylde, til glæde for øjet.

Kunstværkerne af den islandske keramiker Bjarni Sigurdsson, er alle blevet lavet i hånden. Der findes derfor ikke 2 ens produkter og netop derfor er alle varerne af Bjarni Sigurdsson unika og nummererede.

Kunsthåndværkerne af Bjarni Sigurdsson er færdiggjort i en naturlig glasur lavet af vulkansk aske i Eyjafjallajökulls udbrud og i et hav af forskellige glasurer.
Se Bjarni Sigurdsson unika keramik

1616 Arita – minimale former

Scholten & Baijings kombinerer minimale former og et afbalanceret brug af farve med traditionelle håndværksteknikker og industriel produktion i en karakteristisk, enkel designstil.

De arbejder for virksomheder og institutioner som Zuiderzee Museum, Audax Textile Museum, RoyalVKB, Established & Sons, HAY, Thomas Eyck, Pastoe og mange flere.

Deres arbejde er blevet købt af flere museer og private samlere og sælges over hele verden. De modtog for nylig deres anden hollandske designpris, vandt en Wallpaper Design Award og blev belønnet med ELLE Decoration International Design Award for Young Designer Talent 2011.
Se 1616 Arita keramik

 

Ceramic Japan – håndværksmæssige traditioner

Ceramic Japan blev etableret i 1973. Hver eneste kop, tallerken og fad er håndlavet unika og derfor varierer glasuren på hver eneste del.

Produktionen af Ceramic Japan foregår i byen Seto øst for Nagoya. Seto har en lang tradition for keramik produktion og Ceramic Japan har fra starten af benyttet sig af lokale designere og håndværksmæssig ekspertise i deres produktion.

Ceramic Japan har modtaget adskillige designpriser og er i dag en del af MOMA’s permanente udstilling.

Se Ceramic Japan keramik

P.F. Candle Co – vegansk og bæredygtigt

Et ægte iværksætter eventyr baseret i Los Angeles, startet og ejet af ægteparret Kristen Pumphrey og Thomas Neuberger.

Alle P.F. Candle Co. produkter og dufte er veganske og selvfølgelig fri for phthalater og andre sære sager. Duftlysene består af hjemmelavet sojavoks, en bomulds væge og helt naturlige duftolier, som er 100% afledt af naturlige kilder og en infusion af æteriske olier.

P.F. Candle Co. bruger 100% sojavoks, de blander ikke sojavoksen med paraffin. Soja er nemlig en vedvarende ressource og kulstofneutral. Den brænder mere rent og i længere tid end paraffin. Og så dufter sojavoks dejligt blandet med en god æterisk olie.

Se P.F. Candle produkter