RAASTED B2B AGENTURER


RAASTED er også agentur for enkelte af de mærker, vi forhandler.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på +45 4078 5598 eller sende mig en mail på mail@raasted.dk, hvis du er interesseret i at forhandle et af mine agenturer.

Venlig hilsen

Mette Mosgaard
RAASTED

 


 

Bjarni Sigurdsson – den unikke

Bjarni Sigurdsson er en islandsk keramiker, der laver håndlavet kopper, skåle og vaser i forskellige former og størrelser, hver med et helt unikt udtryk. Bjarni Sigurdsson produkter nænner man ikke at pakke væk i et skab, de skal stå fremme på en hylde, til glæde for øjet.

Kunstværkerne af den islandske keramiker Bjarni Sigurdsson, er alle blevet lavet i hånden. Der findes derfor ikke 2 ens produkter og netop derfor er alle varerne af Bjarni Sigurdsson unika og nummererede. Kunsthåndværkerne af Bjarni Sigurdsson er færdiggjort i en naturlig glasur lavet af vulkansk aske i Eyjafjallajökulls udbrud og i et hav af forskellige glasurer.

Se produkter

 


 

Ceramic Japan – håndværksmæssige traditioner

Ceramic Japan blev etableret i 1973. Hver eneste kop, tallerken og fad er håndlavet unika og derfor varierer glasuren på hver eneste del.

Produktionen af Ceramic Japan foregår i byen Seto øst for Nagoya. Seto har en lang tradition for keramik produktion og Ceramic Japan har fra starten af benyttet sig af lokale designere og håndværksmæssig ekspertise i deres produktion.

Ceramic Japan har modtaget adskillige designpriser og er i dag en del af MOMA’s permanente udstilling.

Se produkter

 


 

Andalucian Rugs – håndvævet og bæredygtigt

Andalucian Rugs producerer håndlavede spanske tæpper og puder med forskellige teksturer, der er fyldt med levende farver.

Tæpperne bliver håndvævet i Spanien af lokale håndværkere og bliver lavet af genbrugsmaterialer.

Tæpperne holder sine fine teksturer og farver gang efter gang efter at have været i vaskemaskinen.

Se produkter

 


 

P.F. Candle Co – vegansk og bæredygtigt

Et ægte iværksætter eventyr baseret i Los Angeles, startet og ejet af ægteparret Kristen Pumphrey og Thomas Neuberger.

Alle P.F. Candle Co. produkter og dufte er veganske og selvfølgelig fri for phthalater og andre sære sager. Duftlysene består af hjemmelavet sojavoks, en bomulds væge og helt naturlige duftolier, som er 100% afledt af naturlige kilder og en infusion af æteriske olier.

P.F. Candle Co. bruger 100% sojavoks, de blander ikke sojavoksen med paraffin. Soja er nemlig en vedvarende ressource og kulstofneutral. Den brænder mere rent og i længere tid end paraffin. Og så dufter sojavoks dejligt blandet med en god æterisk olie.

Se produkter