OM AGENTUR

RAASTED har et ønske om at gøre smukt, prisvindende keramik tilgængeligt for den danske forbruger, som gerne vil have noget, som både er godt design, ægte håndværk og bæredygtigt udført. Derfor er vi agentur for enkelte af de mærker, vi forhandler. Er du interesseret i at forhandle mærkerne i din butik eller din webshop, er du velkommen til at kontakte RAASTED.

Det rå møder det meget fine i den lille butik i Vester Strandgade

Det emmer af årstidens friske blomster og veldrejet ler. Her har indehaver Mette Mosgaard nøje udvalgt keramik fra store dele af verden, heriblandt Island, Japan, USA, England og Danmark. Mette har en særlig passion for det rene, enkle udtryk og har håndplukket sine produkter fra kunsthåndværkere, som er aktuelle her og nu – nogle med keramik udstillet på både Louisiana og Museum of Modern Art i New York.

RAASTED er fascineret af lerets egenskaber og det smukke i, at hvert enkelt produkt er håndlavet og unikt, med små forskelle i form og glasur. Man kan sige, at kunsthåndværkerne jo har samme begyndelse i en klump ler, men at den først kommer til live i de kyndige hænder. Samme udgangspunkt med vidt forskelligt udfald. Raasted sætter en ære i at håndplukke spændende og lækre produkter, som passer stilmæssigt ind i det moderne, danske hjem.­

RAASTED har agentur på Bjarni Sigurdsson, 1616 Arita, Ceramic Japan og P.F. Candle Co.