RAASTED B2B AGENTURER


RAASTED er også agentur for enkelte af de mærker, vi forhandler.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på +45 4078 5598 eller sende mig en mail på mail@raasted.dk, hvis du er interesseret i at forhandle et af mine agenturer.

Venlig hilsen

Mette Mosgaard
RAASTED


Bjarni Sigurdsson – den unikke

Bjarni Sigurdsson er en islandsk keramiker, der laver håndlavet kopper, skåle og vaser i forskellige former og størrelser, hver med et helt unikt udtryk. Bjarni Sigurdsson produkter nænner man ikke at pakke væk i et skab, de skal stå fremme på en hylde, til glæde for øjet.

Kunstværkerne af den islandske keramiker Bjarni Sigurdsson, er alle blevet lavet i hånden. Der findes derfor ikke 2 ens produkter og netop derfor er alle varerne af Bjarni Sigurdsson unika og nummererede. Kunsthåndværkerne af Bjarni Sigurdsson er færdiggjort i en naturlig glasur lavet af vulkansk aske i Eyjafjallajökulls udbrud og i et hav af forskellige glasurer.

Se produkter

Ceramic Japan – håndværksmæssige traditioner

Ceramic Japan blev etableret i 1973. Hver eneste kop, tallerken og fad er håndlavet unika og derfor varierer glasuren på hver eneste del.

Produktionen af Ceramic Japan foregår i byen Seto øst for Nagoya. Seto har en lang tradition for keramik produktion og Ceramic Japan har fra starten af benyttet sig af lokale designere og håndværksmæssig ekspertise i deres produktion.

Ceramic Japan har modtaget adskillige designpriser og er i dag en del af MOMA’s permanente udstilling.

Se produkter

Andalucian Rugs – håndvævet og bæredygtigt

Andalucian Rugs producerer håndlavede spanske tæpper og puder med forskellige teksturer, der er fyldt med levende farver.

Tæpperne bliver håndvævet i Spanien af lokale håndværkere og bliver lavet af genbrugsmaterialer.

Tæpperne holder sine fine teksturer og farver gang efter gang efter at have været i vaskemaskinen.

Se produkter